Mew tager på turné – med Johan Wohlert!

Mew tager på turné – med Johan Wohlert!
Foto: Philip Bo

Publikum til Mews NorthSide-koncert i lørdags fik sig noget af en overraskelse. Johan Wohlert (der forlod bandet i 2006) var tilbage på scenen, og Mew blev officielt opgraderet til en kvartet igen, inden de kastede sig ud i en triumferende optræden.

Nu har bandet så afsløret en turné, der til november tager dem forbi fem danske spillesteder. På NorthSide blev der spillet hele tre nye numre, og i starten af koncerten kunne Jonas Bjerre desuden afsløre, at de havde afsluttet indspilningerne af deres kommende album. Måske det ser dagens lys før eller i forbindelse med koncerterne i november?

Læs anmeldelse: Mew holdt triumferende hjemkomstkoncert på NorthSide

Forsalget til de respektive koncerter starter den 19. juni. 

Mew
13/11 – Pumpehuset, København
14/11 – Train, Aarhus
15/11 –  Fermaten, Herning
17/11 – Nordkraft, Aalborg
18/11 – Posten, Odense

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af