Strøm smækker en lang række nye navne på plakaten

Strøm smækker en lang række nye navne på plakaten

I sidste uge satte Strøm en række nye navne samt en solid omgang smadder-fester på programmet. Denne uge er festivalen klar med endnu flere elektroniske navne, som får lov at levere beats til både under- og overgrund.

Dagens nye navne er: FaltyDL, CHLLNGR, Erosion Flow, Jonsson/Alter, Djuna Barnes, Kasper Bjørke, Dadub, Grün, Samuel André Madsen, Kasper Marott, Supertonic og Thorsteinssøn.

De sidstnævnte fire danske gutter, Samuel André Madsen, Kasper Marott, Supertonic og Thorsteinssøn, har fået til opgave at komponere ny musik til årets Trans Metro Express – Strøms sjette omgang undergrunds-rave i Københavns Metro.

Læs også: Ikke råd til Roskilde? Her er 5 europæiske festivaler på budget

Strømmen finder ligeledes vej til den gamle, nedlagte kirke på Nørrebro, der til dagligt huses af LitteraturHaus. Her vil både den italienske producerduo Dadub og Danielle De Santis alias Grün levere eksperimentelle techno-beats.

Når Strøm slutter af med et brag i Enghaveparken om lørdagen, vil vi kunne finde den virtuose amerikaner FaltyDL, det svenske house og techno-makkerpar Jonsson/Alter, den danske dj Henrik Koefod under house-aliasset Erosion Flow og ikke mindst dansk-amerikanske CHLLNGR, der leverer dubmættet r’n’b.

De to klubfester på Culture Box har desuden tiltusket sig et par opvarmningsnavne i form af Djuna Barnes og Kasper Bjørke, der sørger for hed stemning inden henholdsvis 808 State Soundsystem- og John Talabot-koncerten.

Strøm Festival løber af stablen den 11. – 17. august.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af