The Whitest Boy Alive splitter op

The Whitest Boy Alive splitter op

Så er det desværre slut med The Whitest Boy Alives lune og funkede indiepop. Kvartetten har meddelt, at de splitter op og forklarer bruddet på følgende vis:

»Kære fans. Vi spiller ikke længere sammen i The Whitest Boy Alive. De regler, vi satte for os selv, blev et gyldent bur. Tak for al den støtte og kærlighed, vi har modtaget igennem årene«. ‘Golden Cage’, we get it…

Den blege og evigt elskværdige Erlend Øye og co. slutter af med at takke blandt andet Roskilde – sandsynligvis med en slet skjult henvisning til de gange, de har besøgt Dyrskuepladsen. Undertegnede husker i hvert fald bandets koncert i 2007 som en af de få det år, der skiftede livsleden i det hidsige regnvejr ud med ubekymret festglæde, da de fire bandmedlemmer dansede rundt under Odeons teltdug.

Tilbage i februar udtalte Erlend Øye ellers i et interview med os, at der var nyt materiale på vej fra The Whitest Boy Alive, men hvad der siden er sket imellem de fire bandmedlemmer, må stå hen i det uvisse.

Læs også: Ni højdepunkter fra Erlend Øyes karriere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af