Top Track: Jamie xx ‘All Under One Roof Raving’

Forleden luftede Jamie xx sit nye solotrack ‘All Under One Roof Raving’ hos BBC Radio 1, og nu har tracket så ramt internettet i sin officielle form.

Jamie xx arbejder efter sigende på sit kommende soloalbum, hvorfra vi indtil videre har lagt ører til ‘Girl’ og ‘Sleep Sound’, og ‘All Under One Roof Raving’ lægger sig i forlængelse af den dunkle og knudrede lyd fra de to tracks – krydret med olietønder (som man også hørte på ‘Far Nearer’) og et net af samplede mandestemmer.

Ifølge Boiler Room indeholder tracket diverse samples fra Mark Leckey’s kortfilm ‘Fiorucci Made Me Hardcore’, og med sine mange lydbidder er nummeret Jamies homage-lignende opdatering af den britiske klublyd, der gennem årene har haft storhedsperioder med blandt andet UK Hardcore og ravens farvestrålende tider.

Seneste Top Track: FKA Twigs ‘Two Weeks’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af