Top Track: Nao vs. A.K. Paul ‘So Good’

Top Track: Nao vs. A.K. Paul ‘So Good’
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jai Paul er et af de seneste års største enigmaer i musikverdenen. Den genialt udfordrende r’n’b på debutnummeret ‘BTSTU’ udkom helt tilbage i 2010, men selv om London-produceren har skrevet en kontrakt med pladeselskabet XL Recordings, er det kun blevet til 2012-singlen ‘Jasmine’ samt et lækket album sidste år – som ja, viste sig at være falskt.

I så fald må man nøjes med det næstbedste? I nat ramte tracket ‘So Good’ krediteret A.K. Paul og sangerinden Nao internettet, og Stereogum mener at vide, at den nævnte A.K. er bror til netop Jai Paul og gennem tiden har hjulpet med på begge ovennævnte undergrundshit.

Sammenhængen er der da heller ingen tvivl om med ‘So Good’s tilbagelænede synth-groove og Prince-guitarriff. Spørgsmålet er snarere, om A.K. og Jai i virkeligheden er én og samme person? Da man årerne igennem også har kunne skyde en pil efter billeder af Jai, og her har et random polaroid som eneste ‘bevis’. Et eller andet sted ville det faktisk ikke være vildt overraskende, hvis her var tale om en falsk dobbeltgænger af en art.

Seneste Top Track: Caribou ‘Can’t Do Without You’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af