Top Track: The New Spring ‘The Hours of the Day’

Top Track: The New Spring ‘The Hours of the Day’
Foto: Tore Hallas

Bastian Kallesøe havde den allerede med under sin fornemme koncert på årets Spot Festival, tubaen altså. Som også spiller en rolle på ‘The Hours of the Day’, der er første single fra The New Springs kommende album ‘Late Bloomer’, der er ude den 15. september.

Intimiteten er vigtig for  Kallesøes akustiske sange, og man kan høre hans fingre vandre op og ned ad guitarhalsen med små hvin, hans åndedræt mellem stroferne og rummets summen mellem tonerne. Han er næsten lige foran én, mens netop tubaen og klaver udbygger det spartanske univers.

Kallesøe udtaler om det kommende album: »Sangene handler mest af alt om tid, de prøver enten at opløse tiden, stoppe den eller at forstå, hvad den gør ved én. Jeg synes, at tid er det underligste i verden, og jeg fatter intet af, hvordan den bevæger sig. Åbningsnummeret ‘The Hours of the Day’ starter i barndommen og er idéen om at tænke en hel livstid ind i en sang«.

Kallesøe har desuden annonceret en række koncerter. Fang The New Spring, live udvidet til trio, en af nedenstående datoer:
27/6 – Ofelia Live, København
25/9 – Jazzhouse, København
26/9 –  Huset i Hasserisgade, Ålborg
27/9 – Atlas, Århus

Seneste Top Track: Nao vs. A.K. Paul ‘So Good’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af