Video: Damon Albarn genopliver Blur-klassiker hos Jimmy Fallon

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Damon Albarns forestående koncert på Roskilde Festival bliver uden tvivl en af årets helt store oplevelser for mange festivalgæster, og forleden lagde Blur-frontmanden vejen forbi Jimmy Fallons ‘The Tonight Show’ for at vedligeholde liveformen – og selvfølgelig for at gøre amerikanerne opmærksom på udgivelsen af den vellykkede solodebut ‘Everyday Robots’.

Imidlertid var det ikke de afdæmpede og afklædte sange fra det nye album, som Albarn blændede op for i denne omgang, men tværtimod Blur-sangen ‘This Is a Low’ fra ‘Parklife’-albummet, der har hele 19 år på bagen. Albarn befandt sig bag klaveret badet i blåt lys, bakket op af en strygersektion, imens han leverede den klassiske single, og der er således åbnet et vindue for, at britens koncert på Roskilde også vil byde på Blur-sange.

Læs anmeldelse: Damon Albarn ‘Everyday Robots’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af