Video: Kom bag om scenen med Reptile Youth

Reptile Youth aka det energiske makkerpar Mads Damsgaard Kristiansen og Esben Valløe slap i foråret deres andet album ’Rivers That Run For A Sea That Is Gone’, og ovenpå udgivelsen blev drengene inviteret indenfor hos Red Bull Studios, hvorefter de blev sluppet løs på scener i Aarhus, Odense og København. Hele vejen havde de Red Bull i hælene, hvilket der kom denne fine mini-dokumentar ud af.

I filmen følger vi drengenes tur fra studiet til de danske scener, med et par afstikkere til lidt nøgenbadning og en tur på gaden for at sælge klapsammen-madder. Derudover taler de ud om, hvordan de holder sammen som gruppe, når man har brug for lidt ro – hvilket selv Mads ’Speeddance’ Damsgaard også har behov for i ny og næ.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af