Video: Mykki Blanco drukner i sex, vold og stoffer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke altid let at være Mykki Blanco. For nyligt blev rapperen diskrimineret for at være af både forkert seksualitet og hudfarve i en portugisisk lufthavn, hvilket fik ham til at sende et vredt »Fuck you« i retning af de lokale myndigheder. En arrest, et par arrige Facebook-opdateringer og bøde på 600 euro senere er han tilbage i sit rette element med en spritny ep og en video, der sender adskillige ‘fuck you’s hele vejen rundt.

’She Gutta’ er hentet fra Blancos nye ep ’Spring/Summer 2014’, som lander i dag. Nummeret er mindst ligeså hårdt, mørkt og voldsomt som billedsiden, der viser Blanco i apokalyptiske, natlige L.A.-omgivelser, hvor sex, prostitution, stoffer og vold flimrer hektisk omkring den tatoverede, bare overkrop.

Mykki Blanco kan opleves under Distortion, hvor han sørger for vildskab til årets Final Party på Refshaleøen lørdag den 7. juni.

Læs også: Ni koncerter du ikke må misse under Distortion

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af