Beyoncé og Jay Z udsender ny koncertfilm

Beyoncé og Jay Z udsender ny koncertfilm

På nuværende tidspunkt turnerer det musikalske power-couple Beyoncé og Jay Z i USA med deres ’On the Run Tour’. Fortvivl ikke hvis du ikke har mulighed for at fange ægteparret til en af deres resterende 10 koncerter. Nu får du nemlig snart chancen for at opleve Queen B og J-Hova, når den amerikanske tv-kanal HBO til september viser deres fælles koncertfilm ’On the Run Tour: Beyoncé and Jay Z’.

Læs også: Beyoncé og Jay Z afslører action-packed filmtrailer med masser af Hollywood-gæster

Koncertfilmen vil inkludere op mod 40 sange fra musikernes koncerter i Paris i midten af september. Som bekendt er det ikke første gang, at Beyoncé eller Jay Z samarbejder med HBO. I 2013 sendte den amerikanske tv-kanal Beyoncé-dokumentaren ’Life Is But a Dream’, mens Jay Z’ video til ’Picasso Baby’ også havde premiere på HBO.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af