Beyoncé styrer feltet til årets VMA

Beyoncé styrer feltet til årets VMA

Selv om musikvideoer ikke helt har samme status, som de havde engang, plejer MTVs Video Music Awards nu alligevel at være temmelig underholdende og ikke mindst en god indikator for, hvem der styrer popverdenen i øjeblikket.

Og selvfølgelig ligger Queen B i toppen af feltet med hele otte nomineringer for sine videoer til sidste års visuelle album ‘Beyoncé’. Den sexede video til duetten ‘Drunk In Love’ med husbonden Jay Z kæmper om prisen for ‘Video of the Year’ sammen med Miley Cyrus’ ‘Wrecking Ball’, Iggy Azaleas ‘Clueless’-spoofende ‘Fancy’, Pharrells maratonvideo til ‘Happy’ og Sias smukke dansevideo til ‘Chandelier’.

Læs også: Se de bedste øjeblikke fra VMA 2013

Herudover er Eminem nomineret i syv kategorier, mens både Drake, Kanye West, Arcade Fire, Arctic Monkeys, Jack White, Lorde, The Black Keys, Disclosure, Lana Del Rey, Schoolboy Q, Tyler, The Creator og Angel Haze også er nomineret i diverse videokategorier, hvis vindere vil blive afsløret til det sædvanligvis storstilede show, der løber af stablen den 24. august.

Se hele listen af nominerede og gå selv ind og stem på din favorit her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af