Cancer – behagelig vokal-massage

Cancer – behagelig vokal-massage
Foto: Henriette Frausing

Normalt er det at spille så tidligt som kl. 12 på Roskilde en udfordring, men for den københavnske duo Cancer virkede det noget nær optimalt.

Fra nær og fjern havde folk slæbt sig ud af deres glohede iglotelte bevæbnet med vand og kaffe for at søge ly for solen og lade Cancers ambiente afro-eksperimenter massere deres hårdtprøvede øregange.

Der var da også noget decideret behageligt over den måde Nikolaj Manuel Vonsilds velkendte falset og Kristian Finne Kristensens lige så karakteriske vokal smeltede sammen til en varm tone. Det vokale samarbejde kompenserede for det til tider lidt svage sangkatalog, som var den største hæmsko for det nye projekt. De færreste af melodilinjerne formåede for alvor at sætte sig fast, men vuggede i stedet behageligt ind ad det ene øre og ud af det andet.

Duoen og deres musikere var tydeligt i godt humør og benovede over det flotte fremmøde. Den gode stemning illustreredes ved Vonsild, der fik sendt en hilsen til sin lillebror, og bassisten, der mellem to numre lige listede ud og hentede en omgang kolde øl til hele bandet, der kvitterede ved at skrue op for tempoet og kaste sig ind i et intenst groove-forløb.

En stemningsfuld og velspillet optræden, der med stærkere sange i bagagen for alvor kunne have gjort indtryk.

Se alle vores anmeldelser fra Roskilde Festival HER.

Koncert. Koncert CancerRoskilde FestivalPavilion
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af