Drake afslører ny albumtitel

Drake afslører ny albumtitel

Drakes seneste studiealbum ’Nothing Was The Same’ er endnu ikke et år gammelt, men den canadiske rapper har allerede sat en titel på sit kommende fjerde studiealbum: ’Views From the 6’. Ellers er det knapt med detaljer om albummet.

Læs også: Drake teaser nyt album på ’0 to 100 / The Catch Up’

’Nothing Was The Same’ har dog netop fået æren af at være blandt favoritterne til den endelige 2014 Polaris Music Prize, der hylder årets bedste album af en canadisk kunstner. Drake og ’Nothing Was The Same’ er oppe imod blandt andet Arcade Fires ’Reflektor’, Mac DeMarcos ’Salad Days’, Chromeos ’White Women’, Timber Timbres ’Hot Dreams’ og Jessy Lanzas ’Pull My Hair Back’.

Læs også: Halvårets bedste udenlandske album: Top 20-11

Samtidig med, at Drake varetager sin egen karriere finder han dog også tid til at hjælpe nye talenter på vej. Således udsender rapperens pladeselskab OVO Sound d. 29. juli dets to første udgivelser, nemlig Majid Jordans ep ’Place Like This’ og PARTYNEXTDOORs nye album ’PARTYNEXTDOOR 2’. Herfra har Drake og hans protege sluppet tracket ’Recognize’, der også inkluderer et gæstevers fra Drake.

Lyt til ‘Recognize’ HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af