Få et smugkig på det nye Soundvenue

Få et smugkig på det nye Soundvenue

I dag kan du endelige hive det nye Soundvenue ned fra kioskhylderne.

Du kan læse et stort interview med S!vas, hvor han for første gang fortæller åbenhjertigt om sin lange vej fra Sandholmlejren til den succes, han nyder i dag. Vi har desuden talt med Lana Del Rey, Seth Rogen, Tomas Barfod, Lower, Cyron Melville, Bill Skarsgård og Sharon Van Etten.

Vi sætter også fokus på bølgen af nye vilde animationsserier, der udfordrer ‘The Simpsons’ og ‘South Park’, og så er der en spækket modesektion med serier og et interview med designer-stjerneskuddet Wali Mohammed Barrech.

Vil du have et månedligt skud inspiration til ny musik, film og mode? Tegn abonnement på Soundvenue HER.

SVM87_web_7

SVM87_web_4

SVM87_web_12

SVM87_web_13

SVM87_web_16

SVM87_web_17

SVM87_web_3

SVM87_web_2

SVM87_web_5

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af