Knife Party spiller til Corabelle

Knife Party spiller til Corabelle

Den 23. august løber Roskilde Festival-gruppens nyeste satsning, det elektroniske endags-event Corabelle, af stablen. I dag kan gruppen afsløre, at den australske electro-house og dubstep duo Knife Party er blandt navnene på Corabelle, der også gæstes af Chase & Status, Tropkillaz, Moodymann, Alo Wala og Nina Kraviz.

Læs også: Vind billetter til Corabelle

Corabelle finder sted på Hedeland i Høje-Taastrup Kommune. Om det lidt rustikke valg af location har Corabelles divisionschef Anders Wahrén tidligere udtalt følgende til Soundvenue: »Når man tænker elektronisk musik, tænker man på store produktioner, masser af lys, noget digitalt, kantet og maskinelt. Vi vil gerne skabe et modsætningsforhold, så derfor er det vigtigt med en location med naturomgivelser (højst sandsynligt Hedeland, red.), der skaber noget modvægt«. Målet er ifølge Wahrén, at Corabelle skal blive Nordeuropas største elektroniske festival og forløbe over flere dage.

En billet til Corabelle koster 545 kr. og kan købes via billetnet.dk.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af