Lyt: Alt-J rocker ud på sydstats-manér

Lyt: Alt-J rocker ud på sydstats-manér

Den 22. september udsender Alt-J deres andet album, ’This Is All Yours’, der vil følge op på gruppens succesfulde debut ’An Awesome Wave’. I den forbindelse har den britiske trio nu sluppet single nummer to, ’Left Hand Free’, der tager bandet i en mere rocket retning end man er vant til fra deres side. »Jeg forestiller mig, at den vil appellere til amerikanske lastbilchauffører med ’Good Riddance to Bin Laden’-klistermærker på deres biler! «, har forsanger Joe Newman udtalt om den nye single.

Læs også: Alt-J sampler Miley Cyrus på ny single

Ifølge Alt-J er ’Left Hand Free’ dog en afstikker idet størstedelen af det kommende album vil være tættere på den ’folkstep’ som fans kender fra ’An Awesome Wave’. Ligesom debuten er det nye album optaget i London med produceren Charlie Andrew. Desuden vil ’This Is All Yours’ også byde på gæsteoptrædener fra blandt andet Bright Eyes’ Conor Oberst og Lianne La Havas.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af