Lyt: Bat For Lashes hylder hud og krop på ny ballade

Lyt: Bat For Lashes hylder hud og krop på ny ballade

På den nye sang ’Skin Song’ besynger Bat For Lashes aka Natasha Khan sin krop og hud på ærlig og ubesmykket vis over fint glockenspiel og ekko-belagt guitar. Huden er kold, papirstynd og arret, mens kroppen kærligt bliver kaldt en gammel veninde.

Læs anmeldelse: Bat For Lashes ’The Haunted Man’

Den hylsterhyldende ballade vil være at finde på albummet ’Body of Songs’, der udkommer næste år og også vil indeholde sange fra blandt andre Goldie og Ghostpoet. ’Body of Songs’ er en del af et projekt, der sætter fokus på lægevidenskab og musik idet hver sang omhandler en del af den menneskelige anatomi.

Se en video om ’Body of Songs’-projektet HER. Lyt til flere sange fra projektet via Soundcloud.

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af