Lyt: Cat Power og Coldplay på fælles filmsang

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Cat Power og Coldplay har indspillet titelsangen til ’Wish I Was Here’, Zach Braffs anden tur i instruktørstolen, og det er ikke overraskende blevet til en stille, længselsfuld klaverballade. Ifølge Braff kontaktede han oprindeligt Coldplay-forsangeren Chris Martin og bad ham om at skrive en sang til soundtracket, men da det blev tid til at indspille foreslog Martin, at sangen skulle have en kvindelig lead-vokal. »Jeg synes det var en genial idé eftersom en af de ting filmen handler om, er en stærk kvinde der bliver familiens matriark«, har Braff udtalt om Martins foreslag. Valget faldt derefter på Chan Marshall aka Cat Power, der så filmen og prompte svarede ja til forespørgslen.

Læs også: Top Track: Bon Iver ‘Heavenly Father’

Soundtracket til ‘Wish I Was Here’ byder foruden Cat Power og Coldplays bidrag også på musik fra blandt andre Bon Iver, The Shins og Paul Simon. Filmen får biografpremiere i USA d. 18. juli, men soundtracket kan erhverves allerede d. 15. juli. Se traileren til ‘Wish I Was Here’ forneden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af