Lyt: Karen O går helt ned i tempo på solosingle

Lyt: Karen O går helt ned i tempo på solosingle

Der plejer at være mere smæk på hos Yeah Yeah Yeahs, men frontkvinde Karen O’s kommende soloalbum ‘Crush Songs’ handler jo udelukkende om kærlighed, så derfor passende, at den første single er i et mere adstadigt tempo.

‘Rapt’ er første forsmag fra albummet, der lander den 9. september via Julian Casablancas pladeselskab Cult Records, og de sagte guitarakkorder vækker minder om et andet sagte soloprojekt – nemlig Alex Turners solosoundtrack til filmen ‘Submarino’ fra 2011, hvor hovedpersonen ligesom her afveg stærkt fra bandpraksis og skruede helt ned i tempo. 

Hør ‘Rapt’ nedenfor i selskab med den druknende video, instrueret af Karens husbond Barney Clay.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af