Major Lazer – vækkede urinstinkterne

Basbraget på Orange Scene fungerede som ét langt soundtrack til en passioneret udgydelse af drifter.
Major Lazer – vækkede urinstinkterne
Foto: Tue Blichfeldt

Med Diplo i front satte Major Lazor Orange Scene i alarmberedskab med bedøvende sirener, farverige lasere og sensuelle dansere.

Heftigt er ikke dækkende for det tempo, som fra første sekund blev sat for dagen, og efter et medrivende afsæt med et remix af Kieszas ’Hideaway’ var alles øjne erobret og rettet mod den overbelyste scene.

De tre medlemmer skiftedes til selv i en begejstringsrus at tiltale det knæklysbesatte menneskehav med sætninger som »let me see you jump« – noget som ikke skulle siges to gange til det mere end modtagelige publikum.

De utålmodige og eksalterede peaks nærmest overhalede hinanden i en blanding af Major Lazers egne hits som ’Pon De Floor’ og ’Bubble Butt’ og inkorporeringer af Snoop Doggs ’Drop It Like It’s Hot’ og Sean Pauls ’Get Busy’ – ej at forglemme den konstant underliggende inspiration fra reggae og dancehall. Alle var det numre, der vækkede et udpræget primitivt instinkt. Hvilket blev yderligere antændt af de halvnøgne danseres uafbrudte twerking.

Musikken fungerede med andre ord som ét langt soundtrack til en passioneret udgydelse af drifter, hvor den intimiderende dybe bas og kvantiteten af peaks havde til formål at fratage publikum den sidste følelse af selvkontrol.

Se alle vores anmeldelser fra Roskilde Festival HER.

MAJOR-LAZOR_02
MAJOR-LAZOR_03
MAJOR-LAZOR_04
MAJOR-LAZOR_07

Koncert. Koncert Major LazerRoskilde FestivalOrange Scene
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af