MØ spiller unikt livearrangement i Koncertsalen

MØ spiller unikt livearrangement i Koncertsalen

Næste år får du mulighed for at opleve i en lidt anden stil. D. 17. januar giver den danske sangerinde nemlig en såkaldt ‘Night Version’ koncert i Koncertsalen og her vil hun fremføre sangene fra hendes roste debutalbum ‘No Mythologies To Follow’ i mere nedbarberede versioner, der ligger tættere på de originaler som Karen Marie Ørsted indspillede i barndomshjemmet på Fyn.

Læs anmeldelse: MØ på Arena

Ringer benævnelsen ‘Night Version’ en klokke, er det måske fordi du har hørt deluxe-udgaven af MØs album, der indeholder flere ‘Night Versions’ af albummets sange, heriblandt ‘Fire Rides’, ‘Dust Is Gone’ og ‘The Sea’, der blev fremført i MØs karakteristiske electro-poppede version på Roskilde Festivals Arena scene.

Lørdag d. 17. januar 2015

Koncertsalen, København

Forsalget til koncerten starter på mandag kl. 10

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af