SBTRKT slår kræfterne sammen med Ezra Koenig

SBTRKT slår kræfterne sammen med Ezra Koenig

Tilbage i 2011 udgav SBTRKT sit debutalbum, der var spækket med stærke vokalsamarbejder med dengang forholdsvis nye kunstnere som Jessie Ware og Sampha, men på sin spritnye single ‘New Dorp, New York’ har Aaron Jerome fået fingrene i en prominent gæst i form af Vampire Weekend-frontmanden Ezra Koenig.

Læs også: Hør seks nye SBTRKT tracks

På ‘New Dorp, New York’  har SBTRKT vovet sig ud i en mere legesyg stil, der hverken spiller på tunge drops eller store omkvæd, men bare lyder ret så cool på en mere underspillet facon. 

Nummeret er første smagsprøve på den maskeklædte producers andet album, ‘Wonder Where We Land’, der er ude den 23. september, og som også denne gang byder på masser af gæstestjerner. Udover Ezra Koenig er Jessie Ware, Sampha, Caroline Polachek fra Chairlift og A$AP Ferg også at finde på albummet, hvis creepy teaservideo, du kan se nedenfor. 

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Teaservideo til ‘Wonder Where We Land’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af