Stream album fra La Roux og White Fence

I sidste uge guidede vi til månedens mest lovende album og nu er to af disse, henholdsvis La Roux’ ’Trouble In Paradise’ og White Fences ’For The Recently Found Innocent’, blevet lagt op til stream.

Læs også: Otte album du skal høre i juli

La Roux har udtalt, at hendes nyeste album er et forsøg på at lave »festmusik ud af sange i lave tempo« og har også beskrevet nogle af sangene som »ragga-disco«. Hovedmanden bag White Fence Tim Presley har fået hjælp til ’For The Recently Found Innocent’ af vennen og musikeren Ty Segall, der har både har produceret pladen. Resultatet er et album, der ikke forvilder sig for langt væk fra Presleys tidligere garage- og psychrock udspil.

Lyt til La Roux HER og til White Fence HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af