The Raveonettes slipper støjende nyt track

The Raveonettes slipper støjende nyt track

De har gået stille med dørene, men nu er The Raveonettes klar til at løfte sløret for første smagsprøve på deres kommende album ‘Pe’ahi’ i form af det spritnye nummer ‘Sisters’, som du kan downloade kvit og frit nedenfor.

Læs også: The Raveonettes har nyt album lige om hjørnet

Nummeret er en støjrocket og melodisk sag, som Sharin Foo og Sune Wagner har indspillet i Downtown Los Angeles sammen med de resterende numre på deres ottende album, der eftersigende skulle udkomme allerede i næste uge.

Download ‘Sisters’ her:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af