Video: Charli XCX gæster Late Night with Seth Meyers

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For nylig fremførte briten Charli XCX sin nye single ‘Boom Clap’ i det amerikanske talkshow, Late Night With Seth Meyers. Og som man kunne forvente af kvinden bag Icona Pop’s store hit, ’I Don’t Care’, er ’Boom Clap’ endnu en neon-skarp, iørefaldende popsang.

Læs anmeldelse: Charli XCX ’True Romance’

Boom Clap’ er første single fra sangskriverens andet album, der ifølge hende selv kan kaldes punk og har søgt inspiration hos bands som The Ramones og The Hives. For at finde frem til sin nye lyd har Charli XCX blandt andet arbejdet sammen med Weezers frontmand Rivers Cuomo og Rostam Batmanglij fra Vampire Weekend.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af