Video: Christopher Owens spiller til kært børnebal

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

I videoen til ‘Nothing More Than Everything To Me’ spiller Christopher Owens og hans band til et børnebal, der er udpyntet med glitrende englehårs-agtigt bagtæppe og balloner og hvor børnene er klædt i 50’er-inspirerede outfits, som matcher sangens country-klingende lyd.

Læs anmeldelse: Christopher Owens ’Lysandre’

I forbindelse med udsendelsen af ’Nothing More Than Everything To Me’ har den tidligere Girls-frontmand også annonceret, at hans næste soloalbum ’A New Testament’ er på gaden d. 29. september og bliver gæstet af musikerne John Anderson, Darren Weiss og Danny Eisenberg, der alle har spillet med Owens i Girls.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af