Video: Det regner med roser hos Jessie Ware

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Både på lyd- og billedsiden besidder Jessie Ware et udtryk der emmer af klasse og sensualitet. Således også i videoen til den britiske sangerindes nye single ’Tough Love’, der præsenterer en række brudstykker af kærlighedshistorier, som ender i en regn af dybrøde roser.

Læs også: Hør nytårsnummer fra SBTRKT

’Tough Love’ er første smag på Wares kommende andet album og er produceret af duoen BenZel (Benny Blanco og Two Inch Punch), der også producerede Brownstone-coveret ’If You Love Me’ med Ware på vokal. På den nye plade har Ware udover Benzel fået hjælp af blandt andre Miguel, Ed Sheeran, Arctic Monkey produceren James Ford og Nineteen85, der var med til at producere Drakes ’Hold On We’re Going Home’. En release-dato er dog endnu ikke sat på Wares andet album.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af