Video: Gense S!vas’ Roskilde-koncert med ’#Holdet’

Video: Gense S!vas’ Roskilde-koncert med ’#Holdet’

Onsdag sidste uge spillede S!vas en yderst velbesøgt koncert på Roskilde Festivals Apollo Countdown scene. Fredagen forinden udsendte den danske rapper nummeret ’#Holdet’ fra den kommende ep, ’d.a.u.d.a. II’, og det har nu fået en billedside med optagelser fra den her på sitet stærkt roste koncert. Se videoen forneden.

Læs anmeldelse: S!vas ’d.a.u.d.a.’

Videoen er instrueret af Fenar Ahmad, der også stod bag spillefilmen ’Ækte Vare’ med S!vas’ kollega Kian ’Gilli’ Rosenberg Larsson i hovedrollen. Sammen med blandt andre Hans Philip fra Ukendt Kunstner, AMRO, Højer Øye og Benny Jamz gæstede Gilli også S!vas’ Roskilde-koncert.

Husk at du kan læse et stort interview med S!vas i den seneste udgave af Soundvenue, der kan købes i butikkerne nu.   

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af