Video: Se Ice Cream Cathedrals retro-gyser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fastnettelefon og savsmuldstapet. Det er en lidt ældre sag, der agerer billedside for Ice Cream Cathedrals nye video til ’Equilibrium’ fra trioens seneste udgivelse ’Sudden Anatomy’. Videoen er et sammenklip af kortfilmen ’Sole’ fra 1995, der er instrueret af Roberto Di Vito, og fortæller en historie som måske nok gør brug af klassiske gysertræk, så som de selvtændene lys og TV, men også slutter på en uventet facon.

Læs også: Guide: Ice Cream Cathedral om obskure inspirationskilder

I løbet af efteråret spiller Ice Cream Cathedral tre koncerter fra d. 30. oktober – 1. november på henholdsvis Studenterhuset i Aalborg, Radar i Aarhus og Vega i København. Trioen spiller sammen med Schultz and Forever i Studenterhuset og med Sekuoia til koncerterne på Radar og Vega. Billetter kan købes via billetnet.dk og billetlugen.dk.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af