Video: Se Jacob Bellens’ syrede kunst-video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvad gemmer der sig inde i Jacob Bellens? Spørgsmål skal tages helt bogstaveligt snarere end filosofisk i videoen til ’My Convictions’, hvor det gradvist bliver afsløret, at en fragmenteret skulptur er at finde bag I Got You On Tape-forsangerens ydre.

Læs anmeldelse: Jacob Bellens ’The Daisy Age

’My Convictions’ er også titlen på Bellens’ kommende album, der udsendes d. 22. september i år. Om det nye album udtaler Bellens følgende: »Tekstuniverset er, for visse af sangenes vedkommende, mere personligt, mere letfatteligt end hidtil og melodierne er lysere, mere simple og nok mere ligetil end de før har været«. På baggrund af ’My Convictions’ turnerer Jacob Bellens til næste år og har på nuværende tidspunkt ni koncerter planlagt, der blandt andet bringer den danske sanger forbi DR Koncertsalen i København, Train i Aarhus og Skraaen i Aalborg.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af