Video: Se Jenny Lewis’ stjernespækkede drag show

Video: Se Jenny Lewis’ stjernespækkede drag show

Som bekendt startede Jenny Lewis ud som barnestjerne i diverse amerikanske tv-serier og film. Selvom den amerikanske sangskriver nu primært beskæftiger sig med musik er interessen for Hollywood tydeligvis ikke forsvundet. Til den nye video til singlen ‘Just One Of The Guys’ har Lewis nemlig shanghajet de tre populære skuespillerinder Anne Hathaway, Kristen Stewart og Brie Larson, der sammen med Lewis trækker i Addidas træningsdragter og falske overskæg for at levere den kønsbevidste tekst.

Læs også: De største amerikanske skuespillerinder under 30

‘Just One Of The Guys’ er førstesinglen fra Jenny Lewis’ kommende soloalbum ‘The Voyager’, der udsendes d. 28. juli. På det nye album har Rilo Kiley-sangerinden arbejdet sammen med blandt andre Ryan Adams, Beck og Johnathan Rice. Sidstnævnte  agerede også den mandlige halvdel af projektet Jenny & Johnny sammen med Lewis og udgav tilbage i 2010 albummet ‘I’m Having Fun Now‘.

Læs også: Otte album du skal høre i juli

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af