Danske elektroniske pionerer vender tilbage efter 13 års tørke

Danske elektroniske pionerer vender tilbage efter 13 års tørke
Foto: Andreas Johnsen

‘With and Without’ er titlen på et nyt album fra garvede Future 3 – en electronica-trio der i 90’erne var first-movers på den danske scene for elektronisk musik og medvirkede til at flytte musikken fra klubben og ind på hjemmestereoen. I 00’erne udsendte gruppen også to udgivelser under navnet System.

Læs også: Anmeldelse af System ‘B’

Der er gået hele 13 år siden Future 3-aliasets seneste album ‘Like…’, men så sent som i år modtog de tre herrer, Anders Remmer, Jesper Skaaning og Thomas Knak, Steppeulvens Pionérpris for deres over to årtiers udbytterige samarbejde.

Future 3’s nye udspil er ude den 10. oktober, imens førstesinglen ‘Roller Coasters’ ramme vores øregange i første uge af september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af