Future 3 lufter første nummer fra comeback-album

Future 3 lufter første nummer fra comeback-album
Foto: Dennis Morton

Danske Future 3 har allerede meldt deres tilbagekomst på den elektroniske scene, da de tidligere på måneden annoncerede albummet ‘With And Without’. I dag kan man så for første gang lægge øre til musik fra albummet (ude 10. oktober) med den efterårsklingende single ‘August’ – et legesygt instrumentalnummer, der med pulserende beatmaskinerier lystigt driver det melodisk skarptskårne synthudtryk fremad.

I en pressemeddelelse fremgår det, at albummet ikke er nostalgisk båret, men i stedet har til formål at føre stilen fra Future 3’s tre udgivelser fra 90‘erne videre i nye retninger. Dette gøres blandt andet ved at skabe et øget melodisk fokus, hvor vokalister på albummets første halvdel og en stærk melodisk opbygning fra vers til omkvæd på de instrumentale numre bliver centralt – sidstnævnte som på ‘August’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af