Her er ugens fedeste fester, hvis du vil undgå modeugen

Copenhagen Fashion Week har denne uge indtaget byens klubber, men der er stadig masser af fester, hvis man gerne vil slippe for moderæset.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Verdensstjerne-dj besøger Rust
Han er godt nok 45 år gammel, men Carl Craig er still going strong, og dj’en og produceren fra Detroit har været en ualmindeligt vigtig person på de sidste mange årtiers techno-scene. Fredag kan ikonet opleves på Rust, mens lokale Apeiron Crew og Waqar også står klar bag pladespillerne.

Carl Craig
Fredag den 8. august
Rust, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I grænselandet mellem kunst og musik
The Lab Magazine står sammen med Generator Hostel bag arrangementet #Regenerate14, der over to dage præsenterer kunst og musik i et samlet rum, der skal vise, hvordan forskellige kreative baggrunde kan udfolde sig i fællesskab. Her er masser af installationskunst, og over de to dage musik fra blandt andre Broke, Christian d’Or, Unkwon, Shiny Darkly og Kenton Slash Demon.

#Regenerate14
Fredag den 8. august og lørdag den 9. august
Generator Hostel, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Musikdagen vender tilbage
På lørdag er det igen blevet tid til Musikdagen, som i år huserer i Copenhagen Cablepark. Her er koncerter fra blandt andre First Hate og Beastie Respond, inden der går fest i den med Vinnie Who og DJ Er Du Dum Eller Hvad som dj’s. Det hele lukker og slukker først kl. 02.00.

Musikdagen 2014
Lørdag den 9. august
Copenhagen Cablepark
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Toneangivende netmagasin bringer legende til København
Mens Rust fredag får besøg af Carl Craig, kan man lørdag fortsætte i samme stil. Culture Box holder nemlig fest sammen med det toneangivende, elektroniske website Resident Advisor, som tager amerikanske Robert Hood med til København. Endnu en frontfigur og pioner på de sidste årtiers techno-scene.

Resident Advisor at Culture Box x Robert Hood
Lørdag den 9. august
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rockfest med Wasn’t Born to Follow
På lørdag afholder Pumpehuset og bookerne i Smash!Bang!Pow! den første af deres to Wasn’t Born to Follow-arrangementer, og der sker lidt af hvert på dagen. Først er der WiMP x Vice-session med Yung og The Garden, så overtager festivalen med et stærkt program af blandt andre Ought og Chelsea Wolfe, inden newyorker-dj’en Jonathan Toubin tager over med sit stærkt dansable koncept: Masser af soul og rock, man helst ikke skal kunne sidde stille til. Hvis du gerne vil feste, men ikke er så meget for elektronisk musik, er det her stedet.

Wasn’t Born to Follow
Lørdag den 9. august
Pumpehuset, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Machinedrum på Vega
Travis Stewart har været aktiv siden 2000, og den amerikanske producer har blandt andet et hav af prominente samarbejder bag sig med folk som Om Unit og Jimmy Edgar. Lørdag gæster han dog Vega med sit solomateriale i form af sidste års ‘Vapor City’-album med support fra danske JongPadawan og I Kicked a Cloud Once.

Machinedrum
Lørdag den 9. august
Lille Vega, København V
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Almindelig’ fest på Bakken
Bakken er aldrig bleg for at invitere brands indenfor i modeugen, og der er således moderelaterede fester på programmet både onsdag, torsdag og fredag. Lørdag er tingene dog back to normal, når Rude Boys Lonely Hearts Club fyrer op for rave-stemning med Erosion Flow og Knuckle Walkers.

Rude Boys Lonely Hearts Club – Rave Edition
Lørdag den 9. august
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: 10 modeugefester uden gæstelister

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af