Her er ugens 10 fedeste fester

Er kalenderen tom? Vi redder som sædvanlig dine weekendplaner med en guide til nattelivets bedste tilbud.

Alice
Alice tager sig af din onsdag
Rust har en lang historie for onsdagsklubber, og den nye pige i klassen er Alice, der åbnede i sommerferien. Denne onsdag med Fade & Pasa live på scenen, mens P3’s Pelle Peter og Tiger Sennenwald tager sig af det, der kommer fra pulten.

Alice Wednesdays
Onsdag den 20. august
Rust, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Oplev undergrunden i Aarhus
Måske ikke en fest-fest, men hvis du vil opleve det bedste musik, den danske undergrund har at byde på, er det med at slå et smut forbi Flux Festival, der over tre dage på Godsbanen præsenterer stærke navne fra mulden af den danske musikscene. Oplev blandt andre Communions, Gooms, Lower, Gäy og Teen Beams.

Flux Festival
21.-24. august
Godsbanen, Aarhus
Læs mere om festivalen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Unkwon præsenterer tunge bølger
Heavy Waves er navnet på en helt ny aften på Bakken, hvor Unkown som vært og resident inviterer sine yndlings-dj’s forbi til at spille deres egen yndlingsmusik. Første aften får han besøg af Najaaraq (der for tiden også huserer i Apeiron Crew), der som den eneste dansker i år er udtaget til Red Bull Music Academy.

Heavy Waves #1
Fredag den 22. august
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

SuperhoeSuperhoe vender tilbage
Det lumre fest-crew Superhoe er tilbage fra sommerferie, og sparker en ny røvrystende sæson i gang på Jolene. Som sædvanligt kan man forvente alt fra hiphop, Miami bass og ghetto tech til jungle, techno og acid. Bag pulten står de fire bagmænd: Klaus Boss, Jkamata, Tim Driver og Inspekta Skratch.

Superhoe #12
Fredag den 22. august
Jolene, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

KB3 genåbner med The Cool Kids
Efter en ombygning er Kødbyens KB3 igen klar til at slå dørene op. Stedet har fået helt nyt udseende, og til at starte op igen får natklubben fint besøg, når KB3 sammen med butikken Storm lørdag inviterer til genåbningsfest. På programmet er ingen ringere end hiphop-duoen The Cool Kids, bestående af rapperne Sir Michael Rocks og Chuck Inglish, der siden 2007 har droppet roste udgivelser. I januar udgav de sågar et par nye numre, så forvent friskt materiale fra scenen.

KB3 & Storm Copenhagen presents The Cool Kids
Lørdag den 23. august
KB3, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Smooth r’n’b og gratis afterparty
Brødrene Andrew og Daniel Aged, der udgør r’n’b-duoen Inc., er ikke hvem som helst. Før de slog igennem med deres fælles projekt, producerede og turnerede de nemlig med folk som Raphael Saadiq, Beck og Cee-Lo Green. Supporttjansen står canadiske Evy Jane for med sin tilbagelænede electropop. Og festen stopper ikke her, for når Inc. går af scenen ved 23-tiden, slår Jazzhouse dørene op for afterparty med gratis adgang for alle og et line-up bestående af Age Coin, Jagan Mai, Why Be og dj’s fra arrangørgruppen Full Service.

Full Service #5
Lørdag den 23. august
Jazzhouse, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Svenskerne kommer
Culture Box er sædvanligvis garant for en elektronisk fest for feinschmeckere og således også denne weekend. Her kan man således opleve svenske Ulf Eriksson og Sebastian Mullaert, der henholdsvis spiller plader og tilføjer effekter. Opvarmningen står landsmanden Andreas Tillander aka TM404 og danske Ena Cosovic for.

Culture Box presents Sebastian Mullaert + Ulf Eriksson
Lørdag den 23. august
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

All you need is love
Der er amoriner i luften, når klokken slår tolv slag lørdag aften på KB18. Her inviterer det faste klubkoncept, Kødklubberne, nemlig til en særlig ‘The Love Edition’. Underholdningen står de to berliner-dj’s Jens Bond og Jacob Phono for i selskab med mere lokale Djuma Soundsystem (tidligere en duo, nu bestående af norske Mikkas Skulstad) og Benster.

Kødklubberne ‘The Love Edition’
Lørdag den 23. august
KB18, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Corabelle-aflysning kommer til Nørrebro
Tropkillaz skulle egentlig have spillet til Corabelle på lørdag, men endagsfestivalen er jo som bekendt blevet aflyst, så nu kommer den brasilianske duo og deres tropical trap til Rust på Nørrebro i stedet. De supportes af Copyflex, Youss og DJ Shack.

Tropkillaz
Lørdag den 23. august
Rust, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Appetitlig afskedsfest
Sommeren over har den engelske kok Lee Tiernan fremtryllet mundvandsprovokerende retter til Bakkens grill. Nu lakker samarbejdet – ligesom sommeren – mod enden, og det skal selvfølgelig ikke gå stille for sig. Fra kl. 22 kan du drikke gratis bajere og sætte tænderne i en gedekebab og så ellers danse kalorierne væk til musik fra holdet bag Munchies – Vices stadig nye madkanal.

Munchies Presents: One Night at Black Axe Mangal
Lørdag den 23. august
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Månedens 10 bedste mixtapes til gratis download

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af