Her er ugens 10 fedeste fester

Hvad er du til: Fødselsdag i Kødbyen, overdådig kunstfest på Charlottenborg eller block party i Aarhus?
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mejlgade for Mangfoldighed trøste-event
Hvad der tidligere var annonceret som et pre-party er nu blevet er såkaldt trøste-event. Mejlgade for Mangfoldighed anno 2014 er blevet aflyst, og forfesten med unge band som Zebu Zarina, FuzzPuck og Sneak Peek er nu i stedet blevet stedet, hvor man kan drukne sorgerne over den afblæste gadefest, der skulle have fundet sted 13. september.

Mejlgade for Mangfoldighed trøste-event
Torsdag den 28. august
Radar, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Reggae for alle pengene
I weekenden er der Scandinavian Reggae Festival på Refshaleøen med blandt andet en sjælden Bikstok Røgsystem-koncert på programmet. Kan man ikke vente så lang tid, er der dog allerde opvarmningsfest om torsdagen, hvor blandt andre Youngblood Soundsystem og jamaicanske Mitch sørger for de vrikkende toner.

Scandinavian Reggae Festival Warm Up Party
Torsdag den 28. august
Refshaleøen, København S
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ekstraordinær åbningsfest
Selv om man ikke interesserer sig for kunst, er der god grund til at frekventere kunstfestivalen Chart Art Fair. Fredag eftermiddag og aften har de nemlig sammensat et vitalt musikalsk program til deres åbningsfest. Iceage leverer kompromisløs punk, Darkness Falls lufter deres sofistikerede noir-pop, mens duoen Cancer præsenterer sangene deres fremragende debut, ’Ragazzi’. For blot at nævne nogen få. Tilsæt dertil et overflødighedshorn af dj’s, fra svenske Jenny Wilson, Kasper Bjørke og Djuna Barnes til Sort Sol-sangeren Steen Jørgensen og anarkistrockerne i Synd Og Skam. Det skal nok blive underholdende!

Chart Art Fair Opening Party
Fredag den 29. august
Kunsthal Charlottenborg, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Block party i Aarhus
OBS: Festen er rykket til Train
Galleri Grisk lægger hus og have til, hvad der ifølge dem selv bliver Aarhus Festuges vildeste fest. Og med lineuppet kan arrangørerne da meget vel få ret, da Jokeren dukker op med sin nye single ‘Normalt’, mens programmet også er stacket med Karl William, Eloq, Johnson og DJ Static.

Grisk Party
Fredag den 29. august
Galleri Grisk, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Saints vender plader på Boxen
Pulten i Culture Box’ hovedsal Black Box får prominent besøg, når de fire medlemmer af When Saints Go Machine giver et fælles dj-set. Den danske electropop-gruppe med international opmærksomhed behøver efterhånden ingen nærmere præsentation, men hvilke genrer, de har med i pladetasken, bliver spændende at finde ud af.

Culture Box presents: When Saints Go Machine
Fredag den 29. august
Culture Box, København K
Læs mere om festen på FacebookGoodTimes
Gode tider på Bakken
Fredag aften slår Bakken dørene op for den niende udgave af klubarrangementet ’Good Times’ med fint besøg fra hinsidan. Yourhighness har været aktiv som dj i knap 20 år og lover et eklektisk miks af disco, Chicago house og Detroit techno, mens Mackan Lindstrom, der har otte års erfaring, sværger til en kombination af disco, afro og kosmisk house

Good Times #9
Fredag den 29. august
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook Sahar
Fødselsdag for Sahar
Når man udgør halvdelen af SlumBlogMillionær holder han selvfølgelig en ordenligt fødselsdag, ikke bare et kasse bajere i køkkenet. Sahar (hende der springer op ad kagen) fejrer det på KB18, hvor et lokalt lineup spiller natten lang for en tyver

Hvabehar? Ægte ærlig fødselsdagsfest for Sahar?
Fredag den 29. august
KB18, København V
Læs mere om festen på Facebook

Mesteren
Mesteren & Lærlingen fylder halvrundt
Mesteren & Lærlingen er efterhånden en institution i Kødbyens spraglede natteliv, og i weekenden kan baren så fejre fem års fødselsdag. Det hele starter allerede kl. 15, hvorfra den står på burgers og dj’s dagen og natten lang. En lang række af stedets regulære pladevendere kommer forbi, og man kan således fejre løs til toner fra blandt andre Pladevennerne, Cohnny Jazz og Rita Blue, mens Shatter Hands kommer forbi og spiller live. Et sidste og passende farvel til sommeren.

Mesteren & Lærlingens 5 års fødselsdag
Lørdag den 30. august
Mesteren & Lærlingen, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fest i hemmelig svømmepøl
Kan du godt lide at gå på opdagelse i byrummet – og få en gedigen musikalsk oplevelse – skal du til Frederiksberg på lørdag. Her står arrangørgruppen Ståhej nemlig bag et pool party i en nedlagt swimmingpool, gemt bag høje buske på Langelands Plads. Her kan man opleve navne som Beastie Respond, Alfred Bemedict og Dust Francis for en flad 20’er.

Pool Party
Lørdag den 30. august
Langelands Plads, Frederiksberg
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den sidste sommerdans
På en nedlagt fabriksgrund på Amager siger musiker- og kunstnergrupper 43 Farben farvel til sommeren med eftertryk. Fra lørdag kl. 12 og til søndag morgen er der nonstop elektronisk musik fra en blanding af tyske dj’s og musikere og lokale danske navne, alle sammen fra den musikalske undergrund. Det er kort sagt mulighed for at få sig en musikalsk overraskelse

43 Farben Im Freudentaumel
Lørdag den 30. august
Bygning 5, København S
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: 21 koncerter du skal opleve i september

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af