Kunstfest vender tilbage med overdådigt musikprogram

Kunstfest vender tilbage med overdådigt musikprogram

Sidste år i august kunne kunstmessen Chart Art Fair lægge fra land for første gang, og det med et flot musikprogram bestående af blandt andre Vinnie Who og Lust for Youth. Men i år overgår arrangørerne sig selv.

Chart Art Fair anno 2014 holder åbningsfest den 29. august i Kunsthal Charlottenborg, og på programmet finder man først og fremmest Iceage, der netop har sluppet deres nye single ‘The Lord’s Favorite’.

Hertil også koncerter fra Cancer, Darkness Falls og Dorit Chrysler samt dj-sets fra en bred skare af interessante navne – fra Jenny Wilson og Steen Jørgensen til Djuna Barnes og Synd & Skam. 

Se hele programmet på Chart Art Fairs Facebook-side.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af