Lorde skal kuratere det nye ‘Hunger Games’-soundtrack

Lorde skal kuratere det nye ‘Hunger Games’-soundtrack

Sidste år bidrog hun til ‘The Hunger Games: Catching Fire’-soundtracket med et cover af Tears for Fears’ 80’er-klassiker ‘Everybody Wants to Rule the World’, men i år får Lorde en endnu større rolle i den populære filmserie.

Den unge newzealænder har nemlig fået æren af at kuratere hele soundtracket til tredje film i serien, ‘The Hunger Games: Mockingjay Part 1’, der får premiere til november. Lorde selv kommer også til at stå for soundtrackets første single, som skulle lande i løbet af efteråret.

Lorde siger i en pressemeddelelse:
»At kuratere soundtracket til så imødeset en film var en udfordring, men jeg tog chancen. Rollebesætningen og historien er en inspiration for alle musikerne, der medvirker, og som en, der sætter pris på det cinematiske, har det været en unik oplevelse at blive indviet i en anden slags kreativ proces. Jeg tror bestemt, at soundtracket kommer til at overraske folk«.

Læs også: Hør The Weeknd, Sia og Diplos nummer fra den seneste ‘Hunger Games’-film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af