Lyt: Drake og Lil Wayne slår sig sammen til ‘Grindin’

Lyt: Drake og Lil Wayne slår sig sammen til ‘Grindin’

Drake aflyste sin koncert på Roskilde Festival, men det er altså ikke fordi rapperen ikke vil spille live. Sammen med sin mentor har han netop kickstartet ‘Drake Vs. Lil Wayne’-turnéen, der kører i et slags ‘Street Fighter’-tema, hvor de to rapperen battler mod hinanden.

Før weekenden delte makkerparret så også et nyt nummer, og nederst kan du høre ‘Grindin’, der forleden var et af de sidste indslag til en fælleskoncert, der bød på intet mindre end hele 52 numre – selvfølgelig ikke i deres fulde versioner, som det nu er til de fleste hiphop-koncerter. Koncerten foregik i New York, og du kan se hele setlisten hos Reddit, som har sammensat listen. De to rapperes turné fortsætter fra nu af os i et støt tempo indtil slutningen af september.

Læs også: Guide: De 25 vigtigste hiphop-hovedværker

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af