Lyt: James Blake deler nyt eksperimenterende nummer

Lyt: James Blake deler nyt eksperimenterende nummer

Torsdag aften svingede James Blake forbi sine venner på BBCs Radio 1 for at medvirke i en to timer lang session i musikprogrammet Residency, hvor han også tidligere har gjort entré. Her har han løbende givet eksklusive præsentationer af sine kollegaers musik, forskellige remixes og endda egne nye numre.

Læs også: Hør James Blakes remix af Kendrick Lamar

Denne gang blev en splinterny skæring luftet for første gang. Det nye nummer går under titlen ‘200 Press’ og er et stærkt eksperimenterende musikstykke, hvor ultrahøj soulfalset, forvrængede samples og sofistikeret klokkespil agerer hovedingredienser i et komplekst og spacy lydbillede.

Så sent som i juni afslørede Blake, at en opfølger på hans fornemme andet album ‘Overgrown’ var under udarbejdelse – blandt andet med gæstestjerner som Kanye West og Bon Ivers Justin Vernon

Hør ‘200 Press’ via BBCs radio (spol frem til 30:52) HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af