Sprudlende garagerock og forvrænget dancehall: Stream nye album fra Ty Segall og The Bug

Sprudlende garagerock og forvrænget dancehall: Stream nye album fra Ty Segall og The Bug

Der er nu fulde album at streame fra to prominente navne fra henholdsvis USA og England, nemlig garagerockeren Ty Segall og den eklektiske producer Kevin Martins The Bug-projekt. Og det endda en uge før pladernes officielle udgivelse.

Ty Segall har de seneste år været i hopla med hele otte soloudgivelser siden 2008 – en musiker, der kan skrive bands som Fuzz, The Traditional Fools og sågar Ty Segall Band på cv’et. Og den produktive herre er nu endnu engang klar med nyt den 25. august, hvor hans album ‘Manipulator’ er at finde på markedet.

Læs også: Video: Se monsterbande likvidere en stakkels Ty Segall

Og det lyder ikke just som om Segall har manglet inspiration, da der her igen er smæk for skillingen med en uforglemmelig omgang garagerock, der, som en mere spraglet udgave af danske The Raveonettes, ganske uimponeret blander melodiøs finurlighed med elektrisk guitarstøj. Dog er sidste års ‘Sleeper’s mere akustiske affære til stadighed videreført med flere tydelige folkarrangementer og 60’er-inspirerede nostalgistykker.

The Bug, aka Kevin Martin, er også klar med nyt album, og ‘Angels and Devils’ er hans første siden det seks år gamle og stærkt forførende storbys-epos London Zoo.

I ‘Angels and Devils’ dykker han ned i menneskepsykens tunge, splittede sind med ondsindet forvrænget bas, dommedagsorgel og dramatisk inderlige vokalpræstationer. Og med gæster som Death Grips, Groupers Liz Harris, Gonjasufi og Flowdan, har der da også været masser af talent at udfolde.

Stream ‘Manipulator’ HER og ‘Angels and Devils’ HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af