Top Track: Kwamie Liv ‘Lost in the Girl’

Top Track: Kwamie Liv ‘Lost in the Girl’
Foto: Baby Duka
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hun har langsomt lækket numre det meste af 2014, men i går lagde danske Kwamie Liv hele sin debut-ep, ‘Lost in the Girl’, ud til gratis download.

Det meste af musikken er skabt i samarbejde med produceren Baby Duka, og sammen besøger makkerparret forskellige hjørner af den elektroniske popmusik – alt sammen med en vis sovekammeræstetik, på trods af de til tider eksotiske og gennemgående vidtflagrende referencepunkter. For eksempel lyder ‘Comin Thru’ lidt som en DIY-mudret udgave af M.I.A.’s vuggende favela-pop, mens snakke-flowet på den knitrende ‘5AM’ vækker minder om Lana Del Reys døsige femme fatale.

Et af højdepunkterne er det friske titelnummer, der måske er det tætteste ep’en kommer på traditionel electropop. Livs stemme skærer sart igennem det fantastisk brusende omkvæd, der tekstmæssigt er både bedrevidende og tilgivende, mens klare synthlinjer nummeret igennem sejler ind og ud af øregange sammen med en betongulvsknusende bas.

På ep’en kaster Kwamie Liv sig desuden også over et r’n’b-døsigt cover af The Weeknds ‘What You Need’, og umiddelbart er hendes styrke, hvordan vokalen ganske naturligt falder ind i alle de forskellige stilarter, der prøves af.

Seneste Top Track: Goat ‘Words’

Hør og download hele ‘Lost in the Girl’-ep’en her:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af