Top Track: Lord Siva & Karl William ‘Affiché’

Top Track: Lord Siva & Karl William ‘Affiché’
Foto: Marcus Andreassen
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I slutningen af juli dukkede en video op, der gik bag om kulisserne på Hukaos-slængets færden og koncerter på årets Roskilde Festival. Mens videoen uden tvivl var flot produceret, gik meget af snakken alligevel på, hvad det var for et nummer, det blev brugt som soundtrack.

Svaret finder du foroven: Et nyt nummer med titlen ‘Affiché’ krediteret Lord Siva og Karl William, der har haft Hukaos-makkeren Tais siddende i producerstolen. Musikalsk fortsættes der i den fortættede r’n’b-lyd, der har spredt sig i landets unge rækker over de seneste par år, her dog med nogle dejligt bombastiske trommespor og en fuldstændig fantastisk trompet, der næsten outshiner de to sangere, når det kommer til at formidle magtesløs melankoli.

Seneste Top Track: S!vas ‘Det gode liv’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af