Top Track: S!vas ‘Det gode liv’

Top Track: S!vas ‘Det gode liv’

Hold kæft hvor det klæder ham. S!vas kan åbenbart også være melankolsk og starter ‘Det gode liv’ med linjen »ved godt, det regner nogen gange«, inden han over bedrøvet stripklub-hiphop med tunge trommer og glitrende synths »holder party i min spændetrøje«, mens han venter på, at det gode liv vender tilbage.

Læs også: S!vas indtager Koncerthuset

Nummeret er netop blevet P3’s Ugens Uundgåelige, og selv om rapperens nye ep ‘d.a.u.d.a. II’ med blandt andet ‘#Holdet’ og ‘Hacket’ indeholder masser af mere bombastiske tracks, er det dejligt at høre S!vas i et mere vemodigt humør. For det første for afvekslingens skyld, men også fordi han sagtens kan lyde nede, når han gemmer sig bag de tonede ruder (solbrillerne) og kører gennem natten som i ‘Drive’ og »håber tiden stopper«.

Læs også: S!vas-interview: Fra Sandholmlejren til succes

Han ryger dog stadig cubanere, og mens Reza gør et fornemt job med ømt piano og blide, svævende synths, føles det her stadig fuldstændig som S!vas.

Hør ‘Det gode liv’ hos DR HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af