Video: Haims talkshow er sjovt og fyldt med kendte gæster

Har man været til koncert med dem, er man ikke i tvivl om, at Haim (i sær Este) er nogle løjerlige piger. Hvilket de da også beviser med den nye musikvideo til ‘My Song 5’. Det er dog ikke originalen, der har fået en billedside, men remixet, hvor ASAP Ferg et hevet ind til et vers.

Her er man inviteret ind i et klassisk 90’er-talkshow, hvor den næste gæst altid har et problem, der er underligere end den forriges. SNL’s Vanessa Beyer er vært, og mens Ke$ha og Ferg er gæster i showet, er Ezra Koenig og Grimes såmænd også at finde på rollelisten.

Læs også: Video: Haim giver en live-version af Beyoncés ‘XO’

Man glemmer næsten (måske det er med vilje), at den lidt mærkelige ‘My Song 5’ var et af de klart svageste øjeblikke på Haims ellers sprudlende debutalbum ‘Days Are Gone’ fra sidste år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af