Video: Nicki Minaj giver Drake en lap dance til ‘Anaconda’

»Oh my gosh, look at her butt!«

Sådan lyder det fra Nicki Minaj i hendes nye og ganske provokerende musikvideo til ‘Anaconda’ – et nummer, der hidsigt sampler Sir Mix-a-Lot’s klassiske numsehyldest ‘Baby Got Back’ fra 1992. Og her kan da også høres Mix-a-Lots bramfrie frase: »My anaconda don’t want none unless you got buns, hon«.

I videoen ser vi rapperen mænge sig mellem junglens eksotiske palmer, mens hun twerker heftigt i ledtog med flere andre berigede skønheder. I videoen optræder også  Drake, der må se lamslået til, mens Minaj giver ham en lap dance. Ikke for de seksuelt forskrækkede.

Minaj er ikke bange for at provokere og promovere sig selv med sin krop som værktøj, og det hele startede (i denne omgang) med coveret til ‘Anaconda’-singlen, der sidenhen er gået hen og blevet noget af et internet-meme.

Læs også: De 12 vildeste alter egoer i populærmusikhistorien

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af