Video: Supermodellen Lara Stone er kultleder for The Black Keys

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Black Keys er langt fra de første, der bruger en supermodel i en musikvideo, og ej heller de første til at bruge en berømthed som kultleder.

Anyway, musikvideoen til ‘Weight of Love’ fra duoens ‘Turn Blue’-album er flot skudt, og har supermodellen Lara Stone i hovedrollen som lederen af et lille samfund af kvinder, der umiddelbart lever et mere eller mindre asketisk liv. Hvorfor vides ikke, desværre, og hele handlingen synes en smule uforløst. Kvinderne i det lille samfund tilbeder Stones karakter, som ellers får indpisket en masse motion til flokken. Som på trods af det afsides liv alle har matchende Nike-sko på i en løbesekvens. Hmmm…

Læs anmeldelse: The Black Keys ‘Turn Blue’ 

Det hele er instrueret af Theo Wenner, som også stod bag ‘Fever’-videoen. Dan Auerbachs prædikende tv-pastor fra selvsamme video går desuden igen her, og måske der er tale om en sammenhængende historie, der endnu mangler at blive afviklet over flere musikvideoer. Det aspekt ville, i modsætning til videoen som enkeltstående narrativ, give mening.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af