Caribou remixer sig selv under sit Daphni-alias

Caribou remixer sig selv under sit Daphni-alias

Canadiske Dan Snaith er den 6. oktober klar med Caribou-albummet ‘Our Love’, og allerede nu har førstesinglen ‘Can’t Do Without You’ og titelnummeret giver os to overlegne smagsprøver.

Snaith har dog fra tid til anden overgivet sig til sit mere eksperimenterende alias Daphni (det blev i 2012 til albummet ‘Jiaolong’), og endnu engang ser det ud til, at produceren ikke har kunne holde sig tilbage. Nedenfor kan du høre et mere hårdkogt og klubvenligt remix af netop Caribous ‘Our Love’.

Det før organiske og underspillede synthudtryk er her blevet erstattet af et mere hårdtpulserende trashbeat og nogle øget fremtrædende electrolyde. En variationen, der måske er yderligere anvendelig, når festens sene nattetimer har nået sit endeligt ophedede højdepunkt.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af