CPH:DOX afslører årets fulde musikprogram

CPH:DOX afslører årets fulde musikprogram

CPH:DOX har allerede offentliggjort adskillige lovende musikarrangementer: Blandt andet en sid-ned-koncert med Iceage, en optræden fra electro-legenderne fra Future 3 samt en film- og musikaften til minde om Elliott Smith, som Soundevenue er med til at arrangere. Der gemmer sig masser af AUDIO:VISUALS-godbidder, og nu har dokumentarfilmfestivalen så løftet sløret for årets fulde musikprogram.

When Saints Go Machine, Blue Hawaii, Brian Degraw (fra Gang Gang Dance), Solbrud og selveste Mike Skinner fra The Streets står som nye tilføjelser til musikprogrammet, der udover musikfilm som ‘Nas – Time is Illmatic’ også byder på koncerter fra How to Dress Well og tUnE-yArDs.

Brien Degraw dj’er til CPH:DOX’s programlaunch den 17. oktober, mens Skinner er på programmet til afslutningensfesten den 15. november i Nikolaj Kunsthal, som vi er med til at arrangere sammen med Dazed & Confused.

Se det fulde program HER.

Læs også: Soundvenue og CPH:DOX inviterer til Elliott Smith-aften med Broken Twin, The New Spring m.fl.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af