De Eneste To annoncerer deres nye splittede album ‘Dobbeltliv’

De Eneste To annoncerer deres nye splittede album ‘Dobbeltliv’

»Vi har det nogle gange som en sommerfugl. Den flaprer mod ruden, så vil den ud, så vil den ind«.

Peter Sommer og Simon Kvamm er tilsammen De Eneste To, og sammen med ovenstående lille tekst har de to sangpoeter netop annonceret deres andet album, der udkommer den 17. november. Albummet har fået titlen ‘Dobbeltliv’ og tager udgangspunkt i det højaktuelle emne: Balanceakten i at være mand anno 2014. I øverste citat begrunder Sommer de tanker og følelser, der ligger bag titlen – duoen stiller her skarpt på menneskets ubeslutsomheder og det, at vi mange gange har svært ved at finde os tilpas.

Læs anmeldelse: De Eneste To ‘De Eneste To’

Der er vist ikke kommet færre eksistentialistiske tanker i spil siden de med debuten fra 2010 borede dybt i venskabets længsler. ‘Dobbeltliv’s førstesingle var den bombastiske og højtravende ‘Sult’ – et eksempel på, at der umiddelbart stadig ligger en solid bund under duoens tankefulde tekstunivers.

De Eneste To tager også på en længere Danmarksturné med start i januar næste år. Se datoer HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af